ثبت یا خرید شرکت در سوئد

افرادی که خارج از اتحادیه اروپا و کشور‌های عضو شنگن برای دریافت اقامت از طریق سرمایه گذاری در سوئد میتواند از دو طریق اقدام کنند:

  • راه اندازی و سرمایه گذاری در یک تجارت جدید
  • خرید شرکت و تجارت در حال کار

اگر قصد دارید بیش از ۳ ماه در سوئد فعالیت کنید با این هدف که شرکت خصوصی خودتان را تاسیس و راه اندازی کنید و یا به عنوان شریک وارد شرکتی شوید میبایست اجازه اقامت سوئد را دارا باشید. به عنوان صاحب خصوصی شرکت و یا تجارت شما مجاز نیستید به استخدام دیگران در بیائید. سرمایه گذاران که قصد کار به مدتی‌ کمتر از ۳ ماه دارند احتیاج به اجازه اقامت نداشته بلکه احتیاج به ویزای بازدید دارند.

به طور کلّ، واجد شرایط شناخته شدن برای دریافت اقامت کاری و یا از طریق سرمایه گذاری در سوئد بدین روش صورت می‌گیرد:

  • شما در ابتدا میبایست یک پلان با تمامی‌ جزئیات از شرکتی که خود قصد تاسیس آن را دارید به ادارهٔ مهاجرت سوئد ارائه دهید.
  • در قدم بعد، شما با ارائه مدارک لازم(نامهٔ موجودی حساب) از تمکن مالی خود نشان می‌دهید که هم توانایی مالی سرمایه گذاری و یا خرید شرکت در سوئد را دارید و همچنین میتوانید در مدت ۲ سال ابتدأیی حضورتان در سوئد از پس مخارج زندگی‌ خود و خانواده خود بر بیایید.این بدین معناست که شما باید برای دوسال توانایی مالی‌ جهت زندگی‌ در سوئد را داشته باشید.

به این نکات کاملا توجه کنید:

  • دارا بودن پاسپورت معتبر واعتبار پاسپورت نباید کمتر از طول مدت درخواست باشد
  • شما میبایست حداقل 50% از سهام شرکت را دارا بوده، گرداننده شرکت شما باشید و در نهایت مسئولیت شرکت به عهده شما است.
  • انتظار میرود که تجارت و یا شرکت شما در طیّ ۲ سال نخست به سوددهی‌ رسیده و شما توانایی حمایت از خود و خانواده همراهتان را بعد از۲ سال زمان آزمایشی‌ (اقامت موقت) داشته باشید.
  • با ارائه مدرک میبایست نشان دهید که آگاهی‌ کامل نسبت به تجارت مورد نظر خود دارید و تجربه اداره کردن و گرداندن شرکت خصوصی را دارا هستید.
  • ارائه گواهی بانکی‌ نشان دهنده نقدینگی کافی‌ جهت حمایت خود و خانواده همراهتان در طول 2 سال اول سکونت در سوئد الزامیست. این مبلغ برای
  • شخص درخواست کننده دویست هزار کرون، برای همسر صد هزار کرون و برای هر فرزند زیرهجده ۱۸ سال پنجاه هزار کرون می باشد. نحوه ارائه این مدرک به صورت گواهی بانکی معتبر می باشد.
  • به یک یا هر دو زبان انگلیسی‌ و سوئدی داشته باشید.

نکته: اگر در سوئد دانشجو هستید باید درخواست ویزای اقامت کاری خود را قبل از تمام شدن اعتبار ویزای تحصیلی به اداره مهاجرت تحویل دهید. همچنین باید حداقل ۳۰ واحد درسی (معادل یک ترم تحصیلی یا تحقیقاتی) را گذرانده باشید.


ارائه مدارک زیر به همراه تقاضا نامه الزامی است:

  • کپی‌ از صفحه‌های پاسپورت که نشان دهنده هویت شما,  تاریخ اعتبار پاسپورت و مجوز خروج است.
  • صورتحساب مالی‌ نشان دهنده سرمایه مورد نیاز برای بنیان گذاری یا خریداری شرکت و همچنین  پشتوانه مالی‌ کافی‌ جهت حمایت مالی‌ خود و خانواده همراهتان طیّ ۲ سال اول اقامت شما در سوئد.
  • ارائه طرح دقیق طولانی مدت اداره و توسعه شرکت

این طرح میبایست شامل موارد زیر باشد:

  • طرح توجیهی‌  شرکت  – بیزینس پلان Business Plan
  • تحقیقات علمی‌ بازار  Marketing Plan
  • قرارداد‌های موجود با مشتریان و تامین کننده ها  Contract with Customers/Suppliers
  • قرارداد اجاره‌ نامه و یا خرید ملک برای شرکت  Contract for Business Permisses
  • مجوز‌های لازم بیزینس  Business Permits
  • برنامه سرمایه گذاری و تامین سرمایه لازم کوتاه و طولانی‌ مدت  Investment Budget
  • بودجه گردش مالی و برنامه سود دهی‌  Liquidity Budget and Profit/Loss Budget
  • ترازنامه مالی‌  Budgeted Balance Sheet

لیست شرکتها

و بنگاه‌های اقتصادی آماده فروش

آگاهی‌ بیشتر

s

هشدار: تنها ثبت یک شرکت به شما اقامت کاری و یا هر گونه ویزای دیگر جهت زندگی و یا اقامت در سوئد نخواهد داد. این پیشنهاد در اغلب موارد توسط شرکت هایی داده میشود که تنها با دادن وعده‌های پوچ سعی‌ در دریافت مبالغ هنگفت از مشتریان خود دارند.


سوئد ورکز همیار همیشگی‌ شما

شرکت سوئد ورکز با دانش کافی‌ در مورد قوانین و مقررات کسب و کار، همراه با طیف گسترده‌ای از همکاران در زمینهٔ ایجاد کسب و کار و یا تجارت، همیار شما در یک سرمایه گذاری مطمئن در کشور سوئد خواهد بود. سوئد ورکز در موارد زیر، با شما همیاری خواهد نمود:

  • تحقیقات در زمینهٔ بازار کار و بررسی سود آوری پلان سرمایه گذاری و یا طرح ارائه شده
  • بررسی و ارتقای سطح کیفی پلان سرمایه گذاری مطابق با نیاز بازار
  • ثبت شرکت
  • خرید شرکت(برای مشاهدهٔ لیست کامل شرکت‌های مورد عرضه اینجا کلیک کنید)
  • افتتاح دفتر و یا نمایندگی‌ شرکت
  • برقراری ارتباط با شرکت‌ها و یا سازمان‌های دولتی و خصوصی
  • درخواست دعوت نامهٔ کاری برای ملاقات با مشتریان، شرکای تجاری بالقوه، سازمان‌ها و اداره‌های دولتی
  • تکمیل مدارک درخواست اقامت و همیاری در جهت دریافت اقامت
  • و بسیاری خدمات دیگر..

سوئد ورکز با افتخار برای شما که خواستار اطلاعات بیشتر و یا مشاوره با مشاورین آگاه و مجرب هستید، امکان یک ساعت مشاورهٔ آنلاین رایگان را فراهم آورده است. این امکان فقط در صورت ارائه‌ پلان و یا برنامهٔ تجارت شما که پیش از این توسط شما برای سوئد ورکز فرستاده شده است ارائه خواهد شد. لطفا جهت دریافت اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.

تلفن تماس سوئد

+46 739 53 40 93

دوشنبه تا جمعه ۱۳ تا ۱۷ بعد ازظهر به وقت سوئد


لطفا ساعت تماس را رعایت فرمایید!

اختلاف وقت بین ایران و سوئد: ۲،۵- ساعت
مثال: ۱ بعد ازظهر در سوئد برابر با ۳،۵ بعد ازظهر در ایران است.

تماس با ما

برای تماس با ما میتوانید از فرم تماس استفاده نمائید. ما در کوتاهترین زمان ممکن پاسخگوی پرسش های شما خواهیم بود. همچنین میتوانید پیشنهادها و یا انتقاد‌های خود را نیز از این طریق با ما درمیان بگذارید.

4 + 10 =